After nine months of building works the dust has now settled and we’ve moved into our new home. It is incredible to watch the space being occupied, to hear the laugh of children whilst playing hide & seek, or shouting peekaboo when peering over an edge or through the internal windows into the triple height central void space, or seeing town life drift by outside the stunning new windows onto Silver Street.

We are absolutely thrilled with the result and just staying at home has taken on a new meaning. We love the balance of new materials; painted steel, white stained Douglas fir planks, crisp white walls, brushed stainless ironmongery, and birch plywood – against the white washed textured old stone walls, the exposed brick chimney, the carefully sanded back old floors and the retained cast iron steel column and beam. To us, the new tiled ground floor, called Fossil, is homage to the archaeological process we’ve been through to carefully breathe life back into this beautiful building, balancing its industrial past with an unapologetic contemporary intervention that fills every space with a wonderful light.

Yes, we know, it’s not finished yet, there are plenty of details left to be completed, and a garden courtyard to attend to, but we’re more than happy to go about this in our own time. We are exceptionally proud of this project and for having got it this far – thanks to everyone who has been involved in getting us to this point.