Whilst busy working on the Boardman Bikes project for most of last year, we’ve still had lots of exciting domestic projects on the go at the same time. We are awaiting planning outcomes on several at the moment which will see us busy preparing for more work on site in the autumn.

Here are some of our images for a recently submitted application for a new bespoke house in the Somerset countryside. Our clients have provided us with a very exciting brief for a contemporary house, as well as an art studio. We’ve divided the two volumes and pushed these out to the edges of the site and we call it the Haha-house where the new building volumes will appear to rise out of the overhauled, existing haha. This maximises the opportunity for a series of landscaped open ‘courtyards’ in the centre of the site whilst providing great views to the wider landscape beyond.

Overview

View from courtyard 01

View from courtyard 02

View from fields 01

View from fields 02

Living Room 01